XINXIN PENGYUAN METAL MATERIAL CO., LTD.

Det grundlæggende koncept og anvendelsesområde for kulstofkonstruktionsstål

For det første det grundlæggende koncept og anvendelsesområde for kulstofstrukturstål
Carbon strukturelt stål refererer til stålmaterialer med et kulstofindhold på højst 2,11%, som er meget udbredt inden for fremstilling, konstruktion, metallurgi, skibsbygning, maskinfremstilling, olie- og kemisk industri.Det har god plasticitet, svejsbarhed og bearbejdelighed, og prisen er relativt lav med en relativt høj omkostningsydelse.
To, flere typer stål, der almindeligvis anvendes i kulstofkonstruktionsstål
1. Q235 stål: Det er et almindeligt anvendt stål med lavt kulstofindhold, hovedsageligt brugt i generel ingeniørstruktur og mekanisk fremstilling.Det har fordelene ved god styrke, god duktilitet og lave omkostninger og er meget udbredt i broer, bygninger, skibe og andre områder.
2. Q345 stål: Det er et middel og højstyrke lavlegeret stål, som er meget udbredt.Det har højere styrke og bedre duktilitet end Q235 stål og er meget udbredt inden for broer, skibe, petrokemiske og konstruktionsområder.
3. 20# stål: Det er et almindeligt anvendt kulstofstrukturstål og er meget udbredt.Det har fordelene ved høj styrke, god sejhed, god slidstyrke osv., og er meget udbredt inden for maskinfremstilling, autodele, lejer, hamre og andre områder.
4. 45# stål: Det er en slags avanceret kulstofstrukturstål med en bred vifte af applikationer.Det har karakteristika af høj styrke, høj sejhed, god slidstyrke osv., og er meget udbredt til fremstilling af gravemaskiner, værktøjsmaskiner, jernbanetransport og andre områder.
5. 65Mn stål: Det er et medium carbon strukturelt stål, der hovedsageligt anvendes til fremstilling af fjedre og stansedele.Det har god elasticitet, bøjningsmodstand og korrosionsbestandighed og er meget udbredt i bil-, maskinfremstilling, skibe og andre områder.
Generelt afhænger valget af kulstofkonstruktionsstål hovedsageligt af det specifikke anvendelsesområde og brugsmiljøet.I forskellige områder og miljøer bør den passende stålkvalitet vælges for at sikre brugseffekten og sikker


Indlægstid: 19. oktober 2023